Diensten die je vooruit brengen

Meer dan enkel een website

Wij bieden bundels aan of op maat gemaakte formules waarbij jij als ondernemer zelf uit deze diensten kan kiezen.

Professionele website zonder opstartkosten

Wij bouwen een professionele website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), mobielvriendelijk is en hoge scores behaalt op Google Page Speed. Dit betekent dat je website snel laadt, responsief is en er goed uitziet op alle apparaten. Je betaalt geen initiële kosten, maar een vaste maandelijkse bedrag.

Een professionele mailomgeving

Wij voorzien van een e-mailomgeving in Microsoft 365 met jouw bedrijfsnaam als eigen domeinnaam, zoals @bedrijfsnaam.be. Inclusief Microsoft Office zoals Word, Excel en PowerPoint, videobellen via Teams, veilige dataopslag via OneDrive en nog veel meer. Alles is toegankelijk zowel via je laptop als mobiel toestel. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je gegevens en kan je efficiënt werken.

Zakelijke nummers voor een professionele uitstraling

Een zakelijke nummer zorgt ervoor dat je privé- en professionele communicatie gescheiden blijft. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en maakt het makkelijker om zakelijke gesprekken te beheren.

Cybersecurity

Bescherm je computers tegen virussen, malware en andere online bedreigingen met onze antivirus en DNS security oplossingen. Daarnaast bieden we een wachtwoordenmanager aan om je wachtwoorden veilig en georganiseerd te bewaren. Deze diensten zijn inbegrepen in ons Premium pakket en kunnen ook afzonderlijk worden afgenomen

Google diensten

Onze Plus & Premium bundels bevatten Google-diensten om je online zichtbaarheid te verbeteren. Met SEO optimalisatie zorgen we ervoor dat je website beter vindbaar is in zoekmachines. Website Analytics biedt inzicht in het gedrag van je bezoekers, terwijl een geoptimaliseerd Google Bedrijfsprofiel je lokale vindbaarheid verhoogt.

Advies en ondersteuning

Heb je advies nodig over welke tools of software het beste geschikt is voor je onderneming of wil je gebruik maken van AI? Wij bieden advies en ondersteuning en helpen je om de geschikte IT keuzes te maken voor je bedrijf.

Wij bieden ook cloudservers aan zodat je geen hoge investering hoeft te maken. Met onze cloud oplossingen betaal je enkel een vaste maandelijkse kost. Dit biedt je de flexibiliteit om op te schalen wanneer je bedrijf groeit.

Bekijk onze bundels

Wij bieden bundels aan voor starters, kmo’s en zelfstandigen die zonder starterskosten willen beginnen. Je kan ook een op maat gemaakte formule aanvragen.

Starters

€69

€59/maand

Een professionele website zonder opstartkosten

 • €29/maand vanaf jaar 2!
 • Website en Webdesign
 • SEO optimalisatie
 • Domeinnaam, hosting & SSL
 • Onderhoud en monitoring
 • Kleine aanpassingen op de website worden gratis uitgevoerd zonder extra kosten
 • Support tegen een vast uurtarief
 • Maandelijks opzegbaar

zomer promo

*aanbieding geldig tot en met 31/08/2024

Premium

€199/maand

Alles om een vliegende start te nemen

 • €169/maand vanaf jaar 2!
 • Alles van Plus
 • Cybersecurity
 • 2 uur/maand support inbegrepen
Plus

€89/maand

Inclusief digitale werkplek, website inzichten en optimalisaties

 • €59/maand vanaf jaar 2!
 • Alles van Starters
 • Microsoft 365
 • Google analytics
 • Google bedrijfsprofiel
kladblok met potlood

Wil je graag een op maat gemaakte formule?

Neem dan zeker contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk, je kan een op maat gemaakte bundel aanvragen met of zonder support.

Website en webdesign omvat het creëren en onderhouden van websites, inclusief lay-out, content en ontwerp. Het doel is een functionele en aantrekkelijke site te maken die een goede gebruikerservaring biedt. Een standaard website bestaat uit 5 pagina’s en een contactformulier, ideaal voor een professionele online aanwezigheid. Webdesign omvat ook responsieve ontwerpen, zodat de website goed werkt op verschillende apparaten.

Bij de Plus en Premium pakketten krijg je respectievelijk 1 en 2 uur support per maand voor de geleverde diensten. Voor deze uren betaal je geen uurtarief want dit zit in de prijs inbegrepen.

Wij zorgen voor de registratie van je domeinnaam (bijv. jouwbedrijf.be) en de hosting van je website. Hosting houdt in dat je website op een server wordt geplaatst die continu toegankelijk is voor bezoekers.

Microsoft 365 is een digitale werkplek waar werknemers gemakkelijk toegang hebben tot e-mail, dataopslag (OneDrive), samenwerkingstools zoals Teams en Office-pakketten (Word, Excel, PowerPoint). Met Microsoft 365 kan je efficiënt werken en communiceren, waar je ook bent. Dit maakt het eenvoudig om overal productief te zijn.

SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat je website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen je website en bezoekers.

Wij zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft, veilig is en continu goed presteert. Dit omvat software-updates, beveiligingspatches en performance monitoring om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal functioneert.

Wij hanteren een vast uurtarief van € 100 excl. BTW.

Kleine aanpassingen op de website verwijzen naar eenvoudige wijzigingen zoals tekstupdates, het vervangen van afbeeldingen, of kleine lay-outaanpassingen. Deze wijzigingen worden gratis uitgevoerd zonder extra kosten. Grotere aanpassingen of complexe wijzigingen vallen niet onder deze regeling en worden gefactureerd tegen het vaste uurtarief.

Met de Premium bundel ontvang je voor je toestel of laptop een antivirus, DNS-beveiliging en een wachtwoordmanager voor optimale veiligheid. Heb je meerdere licenties nodig? Dan geldt er een kleine maandelijkse meerkost per extra licentie.

Je bent nergens aan verbonden, bundels kunnen maandelijks worden opgezegd.